Vækst din forretning med TikTok

Sebastian Stokkendal

Start annoncering på TikTok

Indholdsfortegnelse

Millioner af mennesker fra hele verden engagerer sig i TikTok dagligt

Opret et fællesskab, øg salget, øg app-downloads eller øg brand awareness. Uanset hvad du forsøger at opnå, har TikTok dig dækket. Du kan bruge lige så meget, som du vil, nemt opsætte dine annoncer og gøre dem effektive.

 

Hvorfor er TikTok en nødvendighed i 2022 og senere?

 1. Alle er her.
  TikTok er den mest populære videoapp på mobile enheder i hele verden og er tilgængelig på mere end 150 markeder og 75 sprog. Det anslås, at en ud af fire af TikToks millioner af brugere ikke kan findes på nogen anden platform.
 2. På TikTok, er det altid indhold først.
  Dit TikTok-indhold vil ikke gå tabt i mængden, hvis du ikke jagter følgere. TikToks brugergrænseflade er strømlinet til opdagelse og prioriterer indhold af høj kvalitet frem for alt andet, hvilket fører til lange sessionstider og højt engagement.
 3. En engagerende oplevelse i fuld skærm og med lyd på.
  Musik og lyd er de mest direkte måder til følelsesmæssigt at engagere sig i og fange dit publikums opmærksomhed. Brands fylder hele skærmen og leverer en fordybende oplevelse uden afbrydelser og intet andet end ren TikTok-sjov.
 4. Simpel kampagneoprettelse og kreativ produktion.
  TikToks indbyggede funktioner lader dig udvikle annoncer, der matcher stilen med brugergenereret indhold, så du kan blive bemærket. Hos Nem Digital kan vi lige netop hjælpe med at lave dette materiale.

 

TikTok gør det simpelt

 • TikTok Ads Managers utroligt enkle, hurtige opsætningsprocedure vil få dig til at dele dine produkter med appens 100 millioner europæiske publikum på ingen tid. Nå ud til dine kunder med lookalike og tilpassede målgrupper. Installer en Pixel på dit websted, og brug et analyse-dashboard i realtid til at overvåge dine præstationer.
 • TikTok Ads Manager giver dig total kontrol over dit forbrug med indbygget justerbar budgettering og budmekanismer.
 • Få dine annoncer fuld af TikTok med vores pakke af kraftfulde kreative værktøjer i appen – AR-effekter, overgange, filtre og tekst. Tricket er at skabe for at blive opdaget.
 • Tag din annoncering til næste niveau med TikToks omfattende kreative værktøjer i appen, inklusive AR-effekter, overgange, filtre og tekst.
 • TikTok leverer også ressourcer i deres kreative center, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at genbruge nuværende materiale for at køre mere effektivt på TikTok.

 

TikTok har dig dækket, uanset hvad dit mål er

 1. Etabler et fællesskab og øg brand-awareness.
  Brug TikTok til at lade dit publikum lære om din virksomhed og interagere med dine produkter.
 2. Opdag potentielle kunder, og øg dit onlinesalg.
  For at øge dit onlinesalg skal du engagere dig i dit mest engagerede publikum og promovere unikke produktfunktioner, brugeranmeldelser, rabatter og tilbud.
 3. Retarget og sælg til eksisterende kunder.
  Målret dine eksisterende kunder med tilpassede målgrupper, og byd dem nye produkter, som de måske også er interesserede i.
 4. Konverter besøgende til kunder.
  Ved at udgive en e-bog/guide, lave undersøgelser eller generere registreringer til produktudgivelser eller begivenheder, kan du identificere og påminde potentielle kunder om dit produkt/tjeneste.