FAQ

Har du spørgsmål?

Vi har opstillet en FAQ hvor du kan få svar på mange af de spørgsmål vi har fået fra tidligere kunder. Skulle der opstå andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os – kontakt@nemdigital.dk
Hvis du ønsker at henvende dig til os af andre årsager, så er du også velkommen til det.

Ja, du ejer 100% din hjemmeside – dog kan der være softwares forbundet til din hjemmeside, som vi betaler for. Stopper vi med at betale til disse, skal du selv overtage betalingen. Dette er ikke så dyrt som enkeltperson, og der er selvfølgelig noget vi tager med dig, når vi planlægger forløbet til hjemmesideudviklingen. 

Som udgangspunkt, nej. Vi snakker selvfølgelig med dig, omkring dine behov, hvor vi kommer til enighed med hvilken aftale der passer bedst til dig. Hvis du f.eks. ønsker en supportaftale med os, så aftaler vi en månedlig pris til dette. Ønsker du, at vi står for at betale dine årlige udgifter til webhotel og domæne, så fakturerer vi dig årligt. 

Men nej, du er på ingen måde afhængig af os. Vi hjælper med det teknisk svære, og når produktet er klar, sørger vi for at sætte dig ind i systemet, hvis du ønsker det. 

Du er ikke bundet til noget, og hvis vi har lavet en form for månedlig betalingsaftale, drøfter vi selvfølgelig også hvordan I skal afmelde jer fra dette, hvis I engang ikke skal bruge vores services mere. 

Hvis du er helt nybegynder til WordPress, eller Shopify, kan det hele godt virke en smule overvældende. Ønsker vores kunder en kort gennemgang af de mest basale funktioner på hjemmesiden, så hjælper vi med glæde, og det koster ikke noget ekstra. Vi har haft kunder der har fået et så godt indblik i systemet, at de selv kan stå for diverse ting. De kontakter os, når de har brug for mere avanceret hjælp.

Vores anbefaling er dog at få professionel hjælp til større opgaver, da systemet godt kan give større fejl. Dette kan i sidste ende, ende med at koste dig mere, end hvis du have betalt nogle til at gøre det fra start. 

I den teknologiske verden går alt meget hurtigt. Derfor bliver din hjemmeside også ‘hurtigt’ langsommere, og mere sårbar overfor hackere. Der er heldigvis ingen grund til at gå i panik, der kan være mange små-fixes til dette problem. En ting der er særligt vigtigt, er derfor at holde alt på din side opdateret.

Vores anbefaling er, at du jævnligt opdaterer dine plugins. Dog er der nogle større plugins, som ikke bør sættes til at opdatere automatisk. Desværre er det sådan at nogle større plugins fremskyder deres opdateringer lidt for hurtigt. Dette kan forårsage fejl på din hjemmeside, som vi desværre har set ske før.

Det er også vigtigt du holder selve WordPress opdateret. Læs evt. om der er bugs/fejl på de nyeste opdateringer, gennem forskellige forums på nettet.

Et andet tip: tag back-ups af og til, evt. hver md.
Der er flere måder at tage back-ups på – Du spørger endelig bare hvis du er i tvivl om hvordan det skal gøres. Du kan også finde løsninger, som laver automatiske back-ups hver måned. Disse løsninger hører sommetider med til den hosting man kører, som en service de tilbyder. 

Er du stadig i tvivl om hvad du skal gøre i sådan en situation, står vi klar til at guide dig helt gratis. Ønsker du at dette er helt ude fra dit ansvar, kan vi også lave en supportaftale sammen, eller aftale en fast timepris. 

Vi bruger selv begge systemer, da de har hver deres egenskab. WordPress er super god til blogsider, infosider, og landingpages. Generelt er WordPress et utroligt stærkt system til tekst/ – og billederige hjemmesider. Ja, du kan lave webshops i WordPress, og nogle gange er det også det bedre alternativ, men ofte dominerer Shopify på denne front.

Shopify, ja det ligger lidt i navnet.. Shopify er et kraftigt CMS-system til shops, og mere eller mindre udelukkende shops. Det koster mere at holde ved lige end WordPress, med deres månedlige / årlige abonnementer. WordPress er mere eller mindre gratis på den front.
Shopify koster mellem 29$ – 299$ afhængig af hvilke features du skal bruge til systemet. Du kan læse mere om deres priser her.

Ja, det er dyrere, men det også bedre! Du får et system der er rig med integrationer, sådan at du nemt at tilføje større funktioner og systemer til din shop. Du kan nemt opsætte kampagner til SoMo (Facebook, Instagram, og Goolge ads) Du kan nemt styre bogføring og salg, og mange andre fede features.

Hvorfor Shopify er bedst til Shops 
– Mere brugervenligt for slutbrugeren.
– Har mange integrationer med diverse shopfunktioner (Automatisk bogføring f.eks.)
– Bredt udvalg af Apps der kan gøre dine brugeres shopoplevelse bedre.
– Fungerer super dynamisk med alle dine varedata.

Kører du et lavt budget og har ikke mange produkter, så kan du godt anvende WordPress. Her bruger vi WooCommerce pluginnet til at opsætte din shop, hvis du vælger at samarbejde med os. Dette er det mest anerkendte plugin til shops i WordPress, og der hører mange ekstra integrationer med til det.

Det er mange systemer der kan opbygge en e-commerce side, WordPress og Shopify er kun toppen af isbjerget. Disse systemer er dem vi arbejder i primært, da de er de mest brugervenlige, også for personer der ikke har erfaring med kodning.
Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid kontakte os – Vi står klar til at hjælpe.
kontakt@nemdigital.dk

Dette varierer meget ud fra projektets omfang. Vi bruger i gennemsnit 20-30 timer på en hjemmeside. Dette indebærer design, implementering af design, grundige analyser af hjemmesidens performance, SEO optimeringer og mange forskellige forskellige scenarier der kan opstå under udviklingen. Ønsker du et mere præcist svar til udvikling af din næste hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os  – kontakt@nemdigital.dk

Ja, du kan sagtens få lavet en shop i WordPress. Vi anbefaler dog at du i stedet anvender Shopify til dette. I nogle cases er WordPress et fint alternativ hvis du ønsker en shop med f.eks. online produkter (ikke fysiske produkter f.eks. e-bøger), eller kun skal sælge 1-5 produkter. Shopify er meget mere avanceret til shops generelt. Udover det, er det også mere brugervenligt for slutbrugeren; Altså personen der vil have en shop. 

Det er desværre ikke så enkelt at sige hvad en hjemmeside koster, før vi har en forståelse for hvad hjemmesiden skal indeholde af funktioner.

Vores priser starter, som udgangspunkt fra 7.999 kr. Excl. moms. Priserne varierer ud fra projektets omfang.

Du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en pris til dig.
Kontakt@nemdigital.dk

Det er desværre ikke så enkelt at sige hvad en webshop koster, før vi har en forståelse for shoppens indhold og funktioner. Derfor afholder vi ofte et møde med vores kunder, og hører om deres behov.

Vores priser starter, som udgangspunkt fra 14.999 kr. Excl. moms. Men priserne varierer ud fra projektets omfang.

Du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en pris til dig, gratis og uforpligtende.
Kontakt@nemdigital.dk