Gør din hjemmeside hurtigere

Sebastian Stokkendal

Indholdsfortegnelse

Har du oplevet en langsom hjemmeside, efter at du har bygget den i WordPress? Vi giver dig et par råd du kan anvende på din egen hjemmeside.

Billedstørrelser

Når du uploader billeder / mediefiler til dit mediebibliotek i WordPress, skal du være opmærksom på, at de ikke fylder for meget.
Filstørrelsen kan ses inden upload, eller i dit mediebibliotek når du har uploadet det.

Målet er at få dine billeder til at fylde så lidt på din hjemmeside, som overhovedet muligt, uden at det mister en markant kvalitet.

  1. ) Vi anbefaler

    , at du først og fremmest konverterer dine billeder fra filtypen .png til .webp – her kan du bruge: convertio.co

  2. ) Komprimering af billede

    Dernæst kan du komprimere billedet, ved at anvende et online værktøj som f.eks. TinyPng – tinypng.com

Følges processen ovenover, vil du kunne se, at billedet nu fylder meget mindre. Vær dog opmærksom på, at billedet kan miste lidt af kvaliteten.

Alt-i-en løsning

For de fleste, vil en alt-i-en løsning være den bedste måde at optimere hjemmesidens hastighed på. Jeg vil derfor hurtigt belyse hvordan du hurtigt og nemt kan komme i gang med at optimere din
hjemmeside på den front.

Hos Nem Digital anbefaler vi NitroPack, som er et plugin til WordPress, der gør det super nemt for selv dem der ikke er så tekniske, at kunne øge hjemmesidens hastighed.

NitroPack er gratis til én hjemmeside, hvilket dækker de fleste behov. Ønsker du at anvende NitroPack på flere hjemmesider, har de betalte pakker.

Hvis du har en side med meget trafik vil en betalt løsning nok passe dig best. Vi giver dig 5% rabat på NitroPack, hvis du bruger koden Nem Digital via linket her

Pluginnet står selv for hele optimeringen, og som bruger skal du blot installere det og forbinde din hjemmeside med den konto du har lavet på deres hjemmeside: www.nitropack.io

Tryk her for at komme i gang med NitroPack i dag.